За нас

Ланком Прин е една од водечките компании во бизнисот со рециклирање и полнење на ласерски и инк џет принтери на територијата на Р. Македонија.

Нашата цел е да бидеме една од водечките компании за рециклирање на ласерски касети не води кон тоа да секогаш бараме нови технолошки напредоци како и нови производи ширум светот. Компанијата посетува неколку саеми во светот, саеми како World EXPO, Remax и други, за да може да инвестира во најнови технологии и производи за своите потрошувачи. Оваа цел на нашата компанија ја позиционира на повисоко ниво од останатата конкуренција.

Работејки со големи произведувачи на тонер и инк џет боја, како и можноста да увеземе високо квалитетен тонер и боја, како и користењето на најнови машини, му овозможува на Ланком Прин да може да понуди најниска цена и најдобар квалитет на нашиот пазар.